Achilles Autolease


Binckhorstlaan 297 2516 BC 's-Gravenhage
0703155266 Klik om te bellen

Over Achilles Autolease

Achilles Autolease is een niet bankgebonden leasemaatschappij die de leasing van ongeacht welk merk en type personen- of bestelwagen kan aanbieden, tegen een aantrekkelijk tarief.
Wij bieden alle vormen van autoleasing aan. Tevens bestaat de mogelijkheid om een aantrekkelijke financiering af te sluiten.


Flexibiliteit en Maatwerk
Achilles Autolease heeft een team van professionals klaarstaan dat met u meedenkt en u voor elke situatie een passende oplossing kan bieden. Of u nu mobiliteit nodig hebt voor 1 dag of voor 60 maanden.....wij regelen het graag voor u! Wij kunnen u ontzorgen op het gebied van mobiliteit zodat u zich kunt richten op uw core business. Dagelijks bewijzen wij aan onze klanten dat wij de specialist zijn in flexibele mobiliteitsoplossingen!


Korte lijnen
Achilles onderscheidt zich door korte communicatielijnen en persoonlijke aandacht. Bij ons heeft u één aanspreekpunt. Hierdoor kunnen wij snel en adequaat reageren. Als u een offerte aanvraagt, ontvangt u deze binnen slechts één werkdag!


Klantgerichte service
Achilles is de ervaren partner voor uw wagenparkbeheer. Wij zorgen voor een optimale samenwerking, omdat wij bij uw ‘business’ betrokken zijn. We investeren dus in de relatie met onze klanten. Daarbij staat de kwaliteit van de dienstverlening voorop. Om die kwaliteit te waarborgen, zijn wij al geruime tijd in het bezit van het ISO 9001 certificaat. Omdat onze processen dusdanig effectief zijn ingericht, houden we de kosten laag en dus ook de prijs!


Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen
Maatschappelijk ondernemen hebben wij hoog in het vaandel staan. Wij zijn ons er echter van bewust dat onze activiteiten effect hebben op het milieu. Daarom moeten wij bij al ons doen en laten geen kans onbenut laten om het milieu te beschermen. Zo hebben we ons ten doel gesteld de CO2-uitstoot van het gehele wagenpark terug te dringen, door meer milieuvriendelijke auto’s aan te bieden. Maar ook onze bedrijfsvoering is erop in gericht. Wij hebben bijvoorbeeld de papierstroom verminderd. Zo beschikken wij over vele online toepassingen en factureren we digitaal. Achilles Autolease heeft als eerste leasemaatschappij in Nederland het ISO 14001 certificaat (milieucertificering) verworven.

Achilles Autolease in het kort

Merk

Niet merkgebonden

Brandstofpas mogelijk

Ja

Periodiek kostenoverzicht en management informatie

Ja

Online inzicht in kosten en management informatie

Ja

Short-lease mogelijk

Ja

Verkoop van ex-lease auto's

Ja

Onze locatie

Achilles Autolease


Binckhorstlaan 297 2516 BC 's-Gravenhage
0703155266 Klik om te bellen