Friesland Lease B.V.


De Lange West 96 9201 CH Drachten
0512 384 060 Klik om te bellen

Over Friesland Lease B.V.

Op zoek naar een ondernemende leasemaatschappij waar u de duurzaamste oplossing aangereikt krijgt voor uw mobiliteitsgebruik? Dan zit u goed bij Friesland Lease. Friesland Lease is innovatief, duurzaam en ondernemend. Zo zijn wij de eerste die de Leasefiets aanbieden en hebben we al veel ervaring met rijden op groen gas, waterstof en elektrisch rijden.

"Wij geloven dat mobiliteit schoner, slimmer en vitaler kan. Dit houdt ons in beweging. We kijken continue vooruit en denken verder. En daarom vindt u bij Friesland Lease vandaag al de mobiliteitsoplossingen van morgen."

Friesland Lease is dé Noord-Nederlandse vooroploper in het ontdekken en praktisch toepassen van vernieuwende mobiliteitsoplossingen. Met een wagenpark van ruim 26.500 voertuigen (van personenauto en bedrijfwagen, tot aan e-bikes, bakfietsen en cargo oplossingen) is er altijd een juiste oplossing te vinden voor u. Dankzij de inzet van 85 vakbekwame medewerkers hebben wij een reputatie opgebouwd als betrouwbare en klantgerichte leasemaatschappij. Uw mobiliteitsbehoefte zien wij als maatwerk. Friesland Lease denkt daarom verder.

 

’Mobiliteit kan schoner, slimmer en vitaler!’

Foto's

Friesland Lease

Friesland Lease B.V. in het kort

Merk

Niet merkgebonden

Brandstofpas mogelijk

Ja

Periodiek kostenoverzicht en management informatie

Ja

Online inzicht in kosten en management informatie

Ja

Short-lease mogelijk

Ja

Verkoop van ex-lease auto's

Ja

Onze locatie

Friesland Lease B.V.


De Lange West 96 9201 CH Drachten
0512 384 060 Klik om te bellen