Huiskes-Kokkeler Autolease B.V.


Goudstraat 65 7554 NG Hengelo
0742554101 Klik om te bellen

Over Huiskes-Kokkeler Autolease B.V.

Waarom Huiskes-Kokkeler Autolease?

Huiskes-Kokkeler Autolease staat voor kwaliteit, flexibiliteit, innovatie en klantgerichtheid. Bij ons houdt leasing niet op bij het sluiten van een contract. Wij houden tevens een vinger aan de pols bij onderhoud en reparatie, zodat u tegen lage kosten zorgeloos kunt blijven rijden.

Persoonlijke dienstverlening en goede service
Bij Huiskes-Kokkeler Autolease draait het om u. Wij staan graag op vele gebieden voor u klaar en hebben alle know-how in huis om een leasecontract op maat voor u samen te stellen. En of het nu gaat om één auto of volledig wagenparkbeheer, wij zorgen ervoor dat u tegen de scherpst mogelijke prijs perfect in beweging blijft. Hierbij zijn een correcte administratieve afhandeling en overzichtelijke rapportages voor ons vanzelfsprekend. Bovendien profiteert u van optimale flexibiliteit door korte contactlijnen en de zekerheid dat uw leasecontract precies op u wensen wordt afgestemd.

Alle Automerken
Of u nu op zoek bent naar één auto of een compleet wagenpark, u kunt bij ons terecht voor het leasen van elk merk en elk type auto. En kiest u voor het leasen van een Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA of Volkswagen Bedrijfswagen dan profiteert u extra van de schaalgrootte van Huiskes-Kokkeler Automobielbedrijven, de grootste totaalaanbieder op het gebied van mobiliteit van Oost-Nederland.

Leasen met vrijheid
Wij proberen u op alle fronten tegemoet te komen en hechten grote waarde aan flexibiliteit. Een leasecontract moet immers geen keurslijf zijn. Het leasen van auto's gebeurt veelal voor een periode van drie of vier jaar. Maar omdat bedrijfssituaties en de situatie van werknemers echter doorlopend wijzigen, is het bij Huiskes-Kokkeler mogelijk om tussentijds een leasecontract te beëindigen of om over te stappen op een andere auto.

Leasen zonder afkoop
De Courantheidsklasse Regeling is een concept waarbij u kunt leasen zonder afkoopkosten bij voortijdige beëindiging van het leasecontract. Lees meer over de Courantheidsklasse Regeling op onze website.

U wilt meer weten?
Voor persoonlijk advies, een offerte of meer informatie, kunt u terecht bij de leaseadviseurs van de afdeling commercie van Huiskes-Kokkeler Autolease: (074) 255 41 01.

Uiteraard kunt u altijd onze website bezoeken.
www.hkautolease.nl

Foto's

Huiskes-Kokkeler Autolease

Huiskes-Kokkeler Autolease B.V. in het kort

Merk

Niet merkgebonden

Brandstofpas mogelijk

Ja

Periodiek kostenoverzicht en management informatie

Ja

Online inzicht in kosten en management informatie

Ja

Short-lease mogelijk

Ja

Verkoop van ex-lease auto's

Ja

Onze locatie

Huiskes-Kokkeler Autolease B.V.


Goudstraat 65 7554 NG Hengelo
0742554101 Klik om te bellen