Kyotolease


Pearyweg 19 19 4462 GT Goes
0113237958 Klik om te bellen

Over Kyotolease

Kyotolease biedt al 15 jaar alleen groene lease auto’s aan (Elektrisch, Groengas, waterstof, Hybride, Plug-in Hybride, A-label benzine/diesel). Al onze auto’s zijn gefinancierd met de Triodos Bank en onze bedrijfsvoering is zo groen mogelijk ingericht (o.a. Eigen zonnepanelen, alleen groen drukwerk, personeel rijdt zelf groen en de overige CO2 uitstoot wordt gecompenseerd). Daarnaast streven wij in elk facet een zo groen mogelijk product aan te bieden. Voor al onze auto’s wisselen wij banden alleen naar A/B label op brandstof verbruik om maar een klein voorbeeld te noemen.   

USP van Kyotolease is daarnaast het persoonlijk groen advies in de groenste autokeuze en gebruik van de groene auto. Ook doen wij veel aan informatievoorziening zoals; updates via o.a. nieuwsbrieven voor de nieuwe groene modellen, handleidingen EV rijden per model voor berijders. En een van onze specialismes is het begeleiden van groene autoprojecten.

De visie van Kyotolease is het vergroenen van elk aspect van ons product. Leidend in deze beslissingen zijn samen te werken met pure groene organisaties die als doel hebben de wereld te verduurzamen zoals bijv. de Triodos Bank.  

Kyotolease in het kort

Merk

Niet merkgebonden

Brandstofpas mogelijk

Ja

Periodiek kostenoverzicht en management informatie

Ja

Online inzicht in kosten en management informatie

Ja

Short-lease mogelijk

Ja

Verkoop van ex-lease auto's

Ja

Onze locatie

Kyotolease


Pearyweg 19 19 4462 GT Goes
0113237958 Klik om te bellen