LeasecarXchange


Havenstraat 60A 2681 LC Monster
0174422661 Klik om te bellen

Over LeasecarXchange

LeasecarXchange bemiddelt in de overname van lopende leasecontracten. Het voortijdig beëindigen van een leasecontract is een kostbare aangelegenheid. Dat er mogelijk elders in het land iemand is die graag de betreffende leaseauto én het leasecontract zou willen overnemen, is dan een goed en kostenbesparend alternatief.

LeasecarXchange mag zich door de jarenlage ervaring in het bemiddelen van lopende leasecontracten toonaangevend noemen in de branche en is inmiddels verder uitgebreid met oplossingen als budgetlease, shortlease en ander maatwerklease, met als resultaat nog minder kosten en meer flexibiliteit.

Op basis van onze ervaring en commitment voor het concept werken we op basis van No-cure No-pay! LeasecarXchange is daarbij meer dan alleen een online marktplaats voor leaseauto’s en leasecontracten. Via een helder stappenplan wordt de overdracht van de leaseauto en leasecontract actief ondersteund. LeasecarXchange kent de ins- en outs van een overdracht, waardoor ze haar klanten veel werk uit handen neemt.

Slimmer leasen doe je samen met LeasecarXchange!

LeasecarXchange in het kort

Merk

Niet merkgebonden

Brandstofpas mogelijk

Ja

Short-lease mogelijk

Ja

Onze locatie

LeasecarXchange


Havenstraat 60A 2681 LC Monster
0174422661 Klik om te bellen