Riemersma Leasing


De Waterman 7a 5215 MX ’s-Hertogenbosch
073–8504750 Klik om te bellen

Start met een blanco vel dat we samen inkleuren
Vanaf 2 wielen echt maatwerk
Met ons kun je alle kanten op

Over Riemersma Leasing

Riemersma Leasing, matchmakers in mobiliteit

Met ons kun je alle kanten op!
Riemersma Leasing is flexibel en begint elke keer weer met een blanco vel. Alleen zo ontstaat maatwerk. Echt maatwerk. We matchen jouw of jullie behoeftes aan solide, degelijke en betaalbare oplossingen. Of je nu één auto of één elektrische bakfiets nodig hebt of verantwoordelijk bent voor een uitgebreid gedifferentieerd mobiliteitspark. Met ons kun je alle kanten op. Je mag van ons inventiviteit, creativiteit en effectiviteit verwachten. We zijn niet voor niets dé matchmakers in mobiliteit.

Onze 4 matchmakers

 1. Beginnen met een blanco vel
  Wij hebben met het team één focus en dat ben jij en jouw vraag. Wat is de perfecte match voor jou? Iedere vraag begint daarom met een leeg vel dat we samen inkleuren en vormgeven.
 2. Vanaf 2 wielen maatwerk
  We onderzoeken de mogelijkheden. Kijken bijvoorbeeld of een elektrische fiets bij je past, het Openbaar Vervoer of misschien past een deelauto perfect. Of rijd je op werkdagen een compacte auto en op vakantiedagen een grotere familiewagen?
 3. Van 2 tot 900 wielen
  Riemersma helpt ambitieuze particulieren, handige ZZP-ers, solide MKB-bedrijven of grote werkgevers graag verder. Van twee tot negenhonderd wielen, dat maakt ons niet zoveel uit. En vanaf het eerste tot en met het laatste wiel gaan we op zoek naar de perfecte match.
 4. 24/7 Riemersma Service
  En of je nu een ‘grote’ of ‘kleine’ klant bent, iedereen krijgt dezelfde spraakmakende Riemersma 24/7 service. Onze medewerkers gaan voor iedere vraag door tot-ie is opgelost. Met plezier. Zodat jij altijd vooruit kunt.

Bij Riemersma Leasing staan wij met uitstekend team een van professionals voor je klaar. Persoonlijk en oprecht contact op de Brabantse, gastvrije manier. Bezoek onze website en maak kennis met de Matchmakers van Riemersma Leasing.

www.riemersmaleasing.nl/over-ons

Riemersma Leasing in het kort

Merk

Niet merkgebonden

Brandstofpas mogelijk

Ja

Periodiek kostenoverzicht en management informatie

Ja

Online inzicht in kosten en management informatie

Ja

Short-lease mogelijk

Ja

Verkoop van ex-lease auto's

Ja

Onze locatie

Riemersma Leasing


De Waterman 7a 5215 MX ’s-Hertogenbosch
073–8504750 Klik om te bellen