Riemersma Leasing


De Waterman 7a 5215 MX ’s-Hertogenbosch
073–8504750 Klik om te bellen

Over Riemersma Leasing

RiemersmaLeasing weet wat klanten willen. Haar ruime ervaring heeft geleid tot een bijzondere visie op autoleasing, perfect afgestemd op de behoeften van opdrachtgevers met een wagenpark tot middelgrote omvang. Deze visie uit zich in een sterk persoonlijke en klantgerichte samenwerking, in op maat gesneden oplossingen, heldere informatievoorziening en sterke advisering.

Vertrouwen in mobiliteit bij de klant vormt voor RiemersmaLeasing een primaire voorwaarde. Zoals ook optimale tevredenheid bij de autogebruiker. RiemersmaLeasing is graag ondernemer met de ondernemer. Samenwerking neemt zorgen weg, maakt sturing mogelijk, biedt oplossingen en zekerheid, wat van groot belang is voor de ondernemer. Daar zet RiemersmaLeasing zich voor in.

Als niet merkgebonden mobiliteitsspecialist spant RiemersmaLeasing zich in om zo optimaal mogelijk aan uw wensen tegemoet te komen. Of uw wagenpark nu klein of groot is. Door het maken van een MobiliteitsAnalease© van uw situatie kan RiemersmaLeasing u optimaal adviseren met de beste mobiliteitsoplossing. Vanzelfsprekend kunt u daarbij kiezen uit de leasevorm die het beste bij u past. Gewoon er zijn

Riemersma Leasing in het kort

Merk

Niet merkgebonden

Brandstofpas mogelijk

Ja

Periodiek kostenoverzicht en management informatie

Ja

Online inzicht in kosten en management informatie

Ja

Short-lease mogelijk

Ja

Verkoop van ex-lease auto's

Ja

Onze locatie

Riemersma Leasing


De Waterman 7a 5215 MX ’s-Hertogenbosch
073–8504750 Klik om te bellen