Trend Lease


Graaf Adolfstraat 35/H 8606 BT Sneek
0515460288 Klik om te bellen

Over Trend Lease

Trend Lease C.V.
Adres / Postbus: Graaf Adolfstraat 35-h
Postcode: 8606 BT
Plaats: Sneek
Internet: www.trendlease.nl
Telefoon: 0515-460288


Maak kennis met Trend Lease C.V.:
Trend Lease anticipeert
Trend Lease is de autoleasemaatschappij van Nederland die anticipeert. Zo houden we marktontwikkelingen, trends en wetswijzigingen scherp in het oog. Via unieke samenwerkingen met dealerbedrijven in ons werkgebied blijven we voortdurend in contact met de markt. We weten wat er speelt op landelijk en regionaal niveau. We signaleren en reageren. Ook op het gebied van individuele contracten. We sturen bij wanneer nodig. Via een pro-actieve opstelling en direct met contact met de klant, zorgen we voor de beste contracten op elk moment. Zodat onze klanten nooit teveel betalen.

We houden het helder
Trend Lease is een merkonafhankelijke leasemaatschappij. We zitten niet vast aan welk automerk dan ook. We leveren de auto die de opdrachtgever wenst. We hebben ook geen ingewikkelde afspraken met een moedermaatschappij. Trend Lease is een zelfstandige organisatie zonder hoge overheadkosten. Daardoor zijn we in staat om onze klanten adequaat van dienst te zijn. En ook in het klantencontact houden we het helder. Klanten kunnen rekenen op een vaste contactpersoon, die goed op de hoogte is van al hun mobiliteitszaken.

De voordelen van een compact team
De kwaliteit van dienstverlening en service wordt in onze branche vaak bepaald door snelheid. Door korte lijnen met klanten en leveranciers bijvoorbeeld. En door effectieve interne communicatie. Als compact team met ervaren mensen kan Trend Lease snel schakelen. Afspraak is bij ons ook afspraak en iedereen binnen ons team weet altijd wat er speelt. En dat werkt niet alleen prettig, maar ook snel.
Andere wegen
Het mag duidelijk zijn, Trend Lease bewandelt geen platgetreden paden. We zijn geen standaard leasemaatschappij, maar bieden onze klanten en leveranciers vele extra's. Er zijn trouwens vele wegen die leiden naar Trend Lease. Via alle moderne communicatiemiddelen kunt u ons bereiken. Ons uitgekiende automatiseringssysteem zorgt ervoor dat uw vragen snel worden afgehandeld. Maar los van de technische mogelijkheden; een persoonlijk gesprek op gezette tijden blijft het belangrijkste. We komen graag bij u langs of verwelkomen u in ons eigen pand. U vindt ons in Sneek en rijdt er zo heen.


Trend Lease C.V.
Graaf Adolfstraat 35-h,
8606 BT Sneek
Postbus 124
8600 AC Sneek
Tel: 0515 460288
Fax: 0515 460177
Email: info@trendlease.nl

Trend Lease in het kort

Merk

Niet merkgebonden

Brandstofpas mogelijk

Ja

Periodiek kostenoverzicht en management informatie

Ja

Online inzicht in kosten en management informatie

Ja

Short-lease mogelijk

Ja

Onze locatie

Trend Lease


Graaf Adolfstraat 35/H 8606 BT Sneek
0515460288 Klik om te bellen